tee logo

Greek ICT Forum

Wyndham Grand Athens ΑΘΗΝΑ

 «Από τη Μηχανογράφηση στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, στο «Νέφος» και στα Δίκτυα Νέας Γενιάς» Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το 20o Ετήσιο Συνέδριο “Greek ICT Forum” στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens (Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα), με τίτλο: «Από τη Μηχανογράφηση στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, στο «Νέφος» και στα Δίκτυα Νέας Γενιάς». Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και την υποστήριξη θεσμικών και επαγγελματικών

Eκπαιδευτικό σεμινάριο

Χρηματιστήριο Αθηνών Λεωφόρος Αθηνών 110, Αθήνα

Eκπαιδευτικό σεμινάριο, με τίτλο: NATURAL GAS MARKET, επαναλαμβάνει -από τις 19 έως 20 Νοεμβρίου 2018- η ΗΑΕΕ στο Χρηματιστήριο Αθηνών (Λεωφόρος Αθηνών 110, Αθήνα).Το μάθημα αναπτύσσεται από τρεις ειδικούς και περιγράφει θέματα σχετικά με την υποδομή φυσικού αερίου, την αποθήκευση αυτού και τα ρυθμιστικά θέματα. Επικεντρώνεται στα οικονομικά του φυσικού αερίου και εστιάζει σε στρατηγικές συναλλαγών και τη διαχείριση των τιμών με παράγωγα. Εκτός αυτού, το σεμινάριο εξηγεί τις τρέχουσες εξελίξεις στις ευρωπαϊκές αγορές χονδρικής πώλησης φυσικού αερίου και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην ελληνική αγορά. Η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής είναι έως την Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2018. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 336 6464 ή στο email: trainme@athexgroup.gr.

Το SingularitU Greece Summit στο ΤΕΕ/ΤΚΜ “live”, για φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ

Αμφιθέατρο ΤΕΕ/ Τμ. Κεντρ. Μακεδονίας Μεγ. Αλεξάνδρου 49, Θεσσαλονίκη

Το ΤΕΕ/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον ΣΕΠΒΕ και στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «I Grow Labs», προσκαλεί τους διδάσκοντες και τους φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ της Θεσσαλονίκης, να παρακολουθήσουν στο Αμφιθέατρο του Τμήματος (Μ. Αλεξάνδρου 49), το διήμερο 19-20 Νοεμβρίου, την ζωντανή αναμετάδοση των εργασιών του  SingularitU Greece Summit, αξιοποιώντας τη δυνατότητα που παρέχει η διοργάνωση σε ιδρύματα, με στόχο την ενημέρωση των νέων και των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης -που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών- 18 ομιλητές διεθνούς κύρους και με σημαντικό επιστημονικό έργο, θα παρουσιάσουν τον δρόμο προς τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνουν νέες τεχνολογίες, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η ρομποτική, η επαυξημένη πραγματικότητα, το block chain, το διαδίκτυο των πραγμάτων, η βιοτεχνολογία  και άλλες καινοτόμες εφαρμογές. Η ζωντανή αναμετάδοση στο Αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ, θα διαρκέσει από τις 9 πμ έως τις 7.30 μμ την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, και από τις 9 πμ έως τις 6.30 μμ την Τρίτη 20 Νοεμβρίου. Οι εγγραφές των ενδιαφερομένων για συμμετοχή, πραγματοποιούνται από τις 08:15 το πρωί της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου, με επίδειξη της ακαδημαϊκής ταυτότητας.