tee logo

Ολοήμερη Εκδήλωση

13ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης

Κεντρικό Αμφιθέατρο Σχ. ΗΜ&ΜΥ Πολυτεχνειούπολη, Χανιά

Το Πολυτεχνείο Κρήτης (Εργαστήριο Συστημάτων Υποστήριξης Αποφάσεων της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης), η Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων συνδιοργανώνουν το 13ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης “LION 13 – Learning and Intelligent Optimization” (Μάθηση και Ευφυής Βελτιστοποίηση), από σήμερα έως τις 31 Μαΐου 2019 στα Χανιά (Κεντρικό Αμφιθέατρο της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στην Πολυτεχνειούπολη).

5ο Posidonia Sea Tourism Forum

συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Domotel Kastri

Το 5ο Posidonia Sea Tourism Forum, θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Μαΐου 2019, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Domotel Kastri. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνει συνολική ανάλυση της παγκόσμιας βιομηχανίας κρουαζιέρας και των προοπτικών ανάπτυξής της με βάση τις τρέχουσες διεθνείς εξελίξεις. Στόχος του φόρουμ είναι να παρουσιάσει μία επισκόπηση της ανάπτυξης της σύγχρονης κρουαζιέρας και να αναδείξει νέες μεθόδους συνεργασίας ως πιθανά «κλειδιά» για τη βελτίωση των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ της βιομηχανίας και των τοπικών εμπλεκόμενων φορέων και των προορισμών της ανατολικής Μεσογείου. Το 5ο Posidonia Sea Tourism Forum διοργανώνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Υποστηρίζεται από το Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, την Ένωση Μεσογειακών Λιμένων Κρουαζιέρας (MEDCRUISE), την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού, την Ένωση Μαρίνων Ελλάδας, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας και την Ομοσπονδία Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (fedHATTA).

Συνεχίζεται

Σεμινάριο του ΕΜΠ

Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου (Αμφιθέατρο Πολυμέσων, Κτήριο Βιβλιοθήκης)

Το Εργαστήριο Οχημάτων της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου διοργανώνει Σεμινάριο Εκπαίδευσης Υποψηφίων Συμβούλων Ασφαλούς Χερσαίας Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων ADR/RID, από τις 27 ως τις 31 Μαΐου 2019 (διάρκειας 44 ωρών), στην Πολυτεχνειούπολη, Ζωγράφου.   Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους εμπλέκονται ή επιθυμούν να εμπλακούν στη διαχείριση/μεταφορά Επικίνδυνων Εμπορευμάτων και είναι απόφοιτοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης οποιασδήποτε ειδικότητας.Πληροφορίες: www.vlab.mech.ntua.gr