tee logo

Featured Featured

Ημερίδα για τα κόκκινα δάνεια

Αίθουσα εκδηλώσεων ΤΕΕ / Τμήμα Δυτικής Ελλάδας Τριών Ναυάρχων 40, Πάτρα

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας, το Επιμελητήριο Αχαΐας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Πάτρας διοργανώνουν ενημερωτική εσπερίδα με θέμα: «Προστασία Κύριας Κατοικίας – Ρυθμίσεις  οφειλών δημοσίου ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Νομικών κ Φυσικών Προσώπων», τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και ώρα 16:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Τμήμα Δυτικής Ελλάδας (Τριών Ναυάρχων 40,  Πάτρα). Στην εκδήλωση στελέχη της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ) θα παρουσιάσουν το νομοθετικό πλαίσιο της προστασίας της κύριας κατοικίας και του εξωδικαστικού μηχανισμού, καθώς και την ηλεκτρονική πλατφόρμα, ενώ ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης, θα εστιάσει στην παρουσίαση του πλαισίου ρύθμισης οφειλών δημοσίου προς ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ. Κατά τη διάρκεια των εργασιών της εκδήλωσης θα γίνει: Παρουσίαση του νομικού πλαισίου για την προστασία της κύριας κατοικίας και του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών Νομικών και Φυσικών προσώπων. Εισηγήτρια : Θεώνη Αλαμπάση, Προϊσταμένη Τμήματος Νομικής Υποστήριξης και Συμβουλών της ΕΓΔΙΧ Παρουσίαση της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας για την προστασία της κύριας κατοικίας και για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών Νομικών και Φυσικών προσώπων. Εισηγήτρια: Παρασκευή Χαμηλού, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Σχεδιασμού κ Υποστήριξης της ΕΓΔΙΧ Εισήγηση Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτη Κουρμούση για τις Ρυθμίσεις οφειλών δημοσίου προς ΑΑΔΕ κ ΕΦΚΑ. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ερωτήσεις και συζήτηση.

ΕΔΑΒυΤ: «Τεχνολογικές Καινοτομίες του Προϊστορικού Πληθυσμού του σπηλαίου Θεόπετρας 130.000 έτη πριν (έως το 4.000 π.Χ.)»

Αίθουσα Συλλόγου των Αθηναίων Κέκροπος 10, Πλάκα, Αθήνα

H Εταιρεία Διερεύνησης της Αρχαιοελληνικής και Βυζαντινής Τεχνολογίας (ΕΔΑΒυΤ), διοργανώνει την πρώτη εκδήλωσή της για το φθινόπωρο 2019, (Πρόγραμμα 2019-Β): στις  7 Οκτωβρίου 2019 , με ομιλήτρια την κα  Αικατερίνη Κυπαρίσση-Αποστολίκα, Δρα αρχαιολόγο, (Επίτ. Δ/ντρια του ΥΠΠΟ/Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας και Σπηλαιολογίας), η οποία θα έχει ως θέμα: «Τεχνολογικές Καινοτομίες του Προϊστορικού Πληθυσμού του σπηλαίου Θεόπετρας 130.000 έτη πριν (έως το 4.000 π.Χ.)». Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία µε τον Σύλλογο των Αθηναίων, στην αίθουσα του Συλλόγου των Αθηναίων επί της οδού Κέκροπος 10, 10558 Πλάκα, με ώρα έναρξης 18:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων της ΕΔΑΒΥΤ, βρίσκεται αναρτημένο και στην ιστοσελίδα http://portal.tee.gr/portal/page/portal/edabyt.