tee logo

Ολοήμερη Εκδήλωση

5ο συνέδριο Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum

ξενοδοχείο Athens Hilton

Το 5ο συνέδριο MR&H θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά στην Ελλάδα (ξενοδοχείο Athens Hilton), από 29 έως 31 Οκτωβρίου 2019. Το συνέδριο, που διοργανώνεται από την Questex, είναι αφιερωμένο σε επενδύσεις ανάπτυξης και λειτουργίας σύνθετων τουριστικών θέρετρων και ξενοδοχείων στην περιοχή της Μεσογείου. Αυτή η εξειδικευμένη αγορά -όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση- περιλαμβάνει διάφορους τομείς (πχ. ξενοδοχεία, μαρίνες, αθλητικές δραστηριότητες, τρόφιμα και ποτά), οι οποίοι, όταν συνεργάζονται αρμονικά, έχουν ως αποτέλεσμα επιτυχημένα σύνθετα τουριστικά θέρετρα. Το συνέδριο παρακολουθούν κάθε χρόνο εκπρόσωποι κορυφαίων εταιρειών της τουριστικής βιομηχανίας και επενδυτικών ομίλων. Σημειώνεται ότι το συνέδριο υποστηρίζει ο οργανισμός Enterprise Greece. Πληροφορίες: www.mrandh.com

Εσπερίδα

ΣΔΝΜΕ Φίλωνος 28 και Ελ. Βενιζέλου, Αθήνα

Ο Σύλλογος Διπλωματούχων Ναυπηγών Μηχανικών Ελλάδος και Jotun Hellas Limited διοργανώνουν  -στα γραφεία του Συλλόγου (Φίλωνος 28 & Ελευθερίου Βενιζέλου, Πειραιάς)- την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 17.45,  εκδήλωση με θέμα «An overview of Antifouling Coatings Technology and Hull Performance».  Κύριος ομιλητής θα είναι o  Χρήστος Μαρούγκας  Technical Service Manager της Jotun Hellas Limited.

Ενημερωτική ημερίδα για τις επιχορηγήσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (ERC)

κτίριο Newall Πεντέλη, Αττική

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για τις επιχορηγήσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (ERC), την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. (στο κτίριο Newall, στην Πεντέλη). Θα παρουσιαστούν τα έργα αιχμής του ΕΑΑ, που έχουν λάβει επιχορήγηση εδραίωσης από το ERC: D-TECT (τομέας Γεωεπιστημών) και ASSESS (τομέας Αστρονομίας).