tee logo

Ολοήμερη Εκδήλωση

5ο Συνέδριο ΚυβερνοΑσφάλειας ICT Security World 2019

Ξενοδοχείο Τιτάνια ΑΘΗΝΑ

Στις 14 Νοεμβρίου 2019 θα διεξαχθεί -στο ξενοδοχείο Τιτάνια- το 5ο ετήσιο συνέδριο ICT Security World με βασικό θεματικό άξονα: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός και ΚυβερνοΑσφάλεια εν μέσω Cloud, Mobile Apps, 5G και Artificial Intelligence». Βασικοί θεματικοί άξονες: Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Ψηφιακή Ασφάλεια: Δρόμοι παράλληλοι και συγγενείς ή ασύμβατοι και επικίνδυνοι; Η ψηφιακή «θωράκιση» Κρίσιμων Εφαρμογές και Υποδομών: Ασφάλεια Δεδομένων,  Ψηφιακά Εγγραφα, Διαλειτουργικότητα. Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), Cloud Computing, Τεχνολογίες και Υποδομές Αιχμής μέσα από το πρίσμα των Κυβερνοεπιθέσεων. Από το GDPR στο Data Security Protection: Οι νέες απαιτήσεις και οι ευθύνες από την εφαρμογή  της Ευρωπαϊκής Οδηγίας. Δίκτυα 5G, Mobile Apps και Ψηφιακές Συναλλαγές: Πως «θωρακίζονται» οι Επιχειρήσεις και οι Οργανισμοί από τις ψηφιακές επιθέσεις. Οι Ειδικοί της ΚυβερνοΑσφάλειας μπροστά στις τεχνολογικές προκλήσεις για την αντιμετώπιση των Κυβερνοεπιθέσεων. (Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης)». Πληροφορίες: https://www.ictsecurity.gr/

Συνεχίζεται

ΓΣΕΒΕΕ 1919-2019, ένας αιώνας μικρές επιχειρήσεις, ένας αιώνας διεκδικήσεις

Αμφιθέατρο ΓΣΕΒΕΕ

Διήμερο επιστημονικό συνέδριο και έκθεση με τίτλο: «ΓΣΕΒΕΕ 1919-2019, ένας αιώνας μικρές επιχειρήσεις, ένας αιώνας διεκδικήσεις» διοργανώνει το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στις 13 και 14 Νοεμβρίου 2019, στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ, στην Αθήνα.   «Οι επέτειοι είναι πάντα μια ευκαιρία για αναστοχασμό, και η επέτειος των 100 χρόνων από την ίδρυση της ΓΣΕΒΕΕ μπορεί να παίξει αυτόν τον ρόλο για τον συνδικαλισμό των μικρών επιχειρήσεων, τονίζεται σε ανακοίνωση.Στόχος του συνεδρίου είναι να συμβάλει στη συζήτηση των ιστορικών και των κοινωνικών επιστημόνων για την ελληνική κοινωνία και τον ρόλο των μικρών επιχειρηματιών σ’ αυτήν.Στο πλαίσιο του διήμερου συνεδρίου ερευνητές και ακαδημαϊκοί θα ρίξουν φως σε σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με το συνδικαλισμό των μικρών επιχειρήσεων και την ιστορία της ΓΣΕΒΕΕ».

Πόλη- αρχιτεκτονική –φυσικό περιβάλλον

Αίθουσα Εκδηλώσεων TEE

Εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας θα εξετασθεί η σχέση Πόλης, Αρχιτεκτονικής και Φυσικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα διοργανώνει  στις 20 Νοεμβρίου 2019 η Ελληνική Αρχιτεκτονική Εταιρεία. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνουν οι παρακάτω εισηγήσεις: «Πόλη και φυσικό περιβάλλον στη συνθήκη της κρίσης», Εύη Αθανασίου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια,  Τμήμα Αρχιτεκτόνων ΑΠΘ «Συρραφές κατακερματισμένων τοπίων: Στρατηγικές αστικής ανθεκτικότητας και προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή για το Τυμπάκι του 2100», Μαρία Σκορδούλη, Αρχιτέκτων Μηχανικός, MSc Urbanism and Strategic Planning, KU Leuven. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ (Νίκης 4, 1οςοροφος) και ώρα 18.30μμ.