Στις 25 Φεβρουαρίου, το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο ξεκινά τις δράσεις του για το 2025 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών με δύο σημαντικές εκδηλώσεις, αποκλειστικά διαμορφωμένες για τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις που στοχεύουν στην εξάπλωση των δραστηριοτήτων τους στις αραβικές αγορές.
Πρόκειται αρχικά για την 6η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης “Meet the Arab Ambassadors”. Σε αυτήν την εκδήλωση, οι διαπιστευμένοι στην Ελλάδα Άραβες πρέσβεις θα αποκαλύψουν επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες, διευκολύνσεις και κίνητρα που προσφέρουν οι χώρες τους και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες εκπροσώπους εταιρειών.
Θα ακολουθήσει η 5η Ημερίδα «Επιχειρείν στον Αραβικό Κόσμο», η οποία θεωρείται πλέον σημαντική μεταξύ των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επιθυμούν να εισέλθουν για πρώτη φορά ή να επεκταθούν εμπορικά και επιχειρηματικά στις αραβικές αγορές.
Κατά τη διάρκεια των δύο εκδηλώσεων, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή και να δικτυωθεί με τους Άραβες Πρέσβεις και Εμπορικούς Ακόλουθους που θα παρευρίσκονται στις εκδηλώσεις, καθώς και με τους Έλληνες Συμβούλους ΟΕΥ’. Οι χώρες και αγορές που θα συζητηθούν και παρουσιαστούν είναι η Αίγυπτος, η Αλγερία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα*, η Ιορδανία, το Ιράκ, το Κατάρ, το Κουβέιτ, ο Λίβανος, η Μαυριτανία, το Μαρόκο, η Σαουδική Αραβία, το Σουδάν, η Συρία και η Τυνησία. Για οτιδήποτε περαιτέρω, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.
Μπορείτε να μεταφορτώσετε τα αντίστοιχα αρχεία μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους:
Πρόγραμμα Ομιλητές
Για τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, πατήστε εδώ.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ: Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2025