Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης

09/07 - 15/07

Tο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών και η Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης συνδιοργανώνουν από τις 9 ως τις 15 Ιουλίου 2018 το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, το Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης έχει ξεκινήσει από το έτος 2000 και επαναλαμβάνεται κάθε 2 χρόνια. Συγκεντρώνει επιστήμονες και ερευνητές από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό με σημαντικό έργο στον χώρο της τεχνητής νοημοσύνης, αναδεικνύοντας τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο, αλλά και τις επερχόμενες τάσεις που παρακολουθούμε πλέον να εφαρμόζονται στην καθημερινότητά μας όλο και με ταχύτερους ρυθμούς.

Στο συνέδριο αναμένεται να παρουσιάσουν τις έρευνές τους ερευνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του συνεδρίου διοργανώνεται πανελλήνιος διαγωνισμός εκπαιδευτικής ρομποτικής, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 11 Ιουλίου 2018 (10:00-18:30) στον ίδιο χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών στον διαγωνισμό -έως 24/06/2018- στην ιστοσελίδα: http://setn2018.upatras.gr/index.php/robotics-contest-gr

Λεπτομέρειες

Αρχή:
09/07
Τέλος:
15/07
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτές

Τμ. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών Πανεπιστημίου Πατρών
Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης

Χώρος Διεξαγωγής

Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών