Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

15ο Ετήσιο Συνέδριο Ελληνικών Επιχειρήσεων

21/09

Tο Χρηματιστήριο Αθηνών διοργανώνει για 15η συνεχή χρονιά το Συνέδριο Ελληνικών Επιχειρήσεων (Αnnual Greek Roadshow). Λόγω των ειδικών συνθηκών, φέτος το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, στις 17, 18 και 21 Σεπτεμβρίου 2020.

Στο συνέδριο κύριος ομιλητής θα είναι ο πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και οι υπουργοί Οικονομικών και Ανάπτυξης, Χρ. Σταϊκούρας και Αδ. Γεωργιάδης. Επίσης θα συμμετέχουν ο οικονομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Αλ. Πατέλης, η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Β. Λαζαράκου και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΧΑΕ Σ. Λαζαρίδης.

Μέσω του Annual Greek Roadshow –όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση- δίνεται η δυνατότητα σε εισηγμένες εταιρείες να πραγματοποιήσουν ατομικές συναντήσεις με ξένους θεσμικούς επενδυτές και να παρουσιάσουν την στρατηγική τους, τα επενδυτικά τους σχέδια αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξής τους. Το συνέδριο πραγματοποιείται με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού εισηγμένων εταιρειών αλλά και ξένων θεσμικών επενδυτών.

Στο Roadshow θα συμμετέχουν οι εξής εισηγμένες εταιρείες: ΑΔΜΗΕ, Lamda Development , Alpha Bank, Motor Oil, EXAE, Μυτιληναίος, ΕΥΔΑΠ, Εθνική Τράπεζα, Attica Bank, ΟΠΑΠ, Brig Properties, Πετρόπουλος, Genergy Holdings, Πειραιώς, Coca Cola HBC, ΟΛΠ, Prodea, Ελλάκτωρ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, Profile, Eurobank, ΔΕΗ, Fourlis, Quest Συμμετοχών, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Σαράντης, ΕΛΠΕ, Τέρνα Ενεργειακή, ΟΤΕ, Πλαστικά Θράκης, Ικτίνος, Τιτάν, ΚΡΙ- ΚΡΙ και Viohalco.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
21/09
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Χρηματιστήριο Αθηνών