Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

3ο Balkan Forum 2021και B2G Συναντήσεις

24/09 - 25/09

Το 3ο Balkan Forum 2021 θα  πραγματοποιηθεί στις 2425 Σεπτεμβρίου 2021 με θέμα την  «Βιώσιμη Ανάπτυξη των Βαλκάνιων στη μετά Covid εποχή». Το Forum προγραμματίζεται να διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ, με νέο σχεδιασμό σύμφωνα με τα πρόσφατα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για άλλη μία χρονιά θα ακολουθηθεί το μοντέλο του υβριδικού συνεδρίου (Hybrid) ως ένα συνδυαστικό event φυσικής και διαδικτυακής παρουσίας. Θα υπάρξει Live Streaming στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα. Παράλληλα με τις εισηγήσεις θα λάβουν χώρα στοχευμένες διαδικτυακές  συναντήσεις B2G. Στόχος του Forum είναι η ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου, η διευκρίνιση ερωτημάτων και η ανταλλαγή καλών πρακτικών και προτάσεων.
Το Forum διοργανώνεται από τον Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών στο πλαίσιο της Προεδρίας της Ελλάδας στη Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (South-East European Cooperation Process – SEECP)

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη συμμετοχή/εγγραφή σας, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου http://balkanforumthess.mathra.gr/el/  ή την ιστοσελίδα του Υπουργείου http://www.mathra.gr

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
24/09
Τέλος:
25/09
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ
Θεσσαλονίκη, + Χάρτης Google