Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

6th Sustainability Summit for SE Europe and the Mediterranean

30/11/2022 @ 8:00 πμ - 01/12/2022 @ 5:00 μμ

Το Economist Impact Events σε συνεργασία με το SDSN Europe, το SDSN Greece και το EIT Climate- KIC Hub Greece ανακοινώνουν τη διοργάνωση του 6ου Economist Sustainability Summit για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μεσόγειο στις 30 Νοεμβρίου & 1 Δεκεμβρίου 2022 στο Divani Apollon Palace & Thalasso στο Καβούρι.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση,  στον απόηχο της πανδημίας του Covid-19 και της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και σε συνδυασμό με τα ήδη υπάρχοντα κρίσιμα ζητήματα βιωσιμότητας έχει προκύψει η ανάγκη επαναπροσδιορισμού της έννοιας της βιωσιμότητας σε παγκόσμια βάση, οπότε η συζήτηση σε αυτό το πλαίσιο αποκτά πολύ μεγάλη σημασία.

Πολλά νέα –και παλιά– ερωτήματα όπως το πώς θα λειτουργήσουν οι ΣΒΑ μετά την πανδημία και τον πόλεμο στην Ουκρανία και το αν υπάρχει σχέση μεταξύ της απώλειας βιοποικιλότητας και των πανδημιών απαιτούν απαντήσεις και, το πιο σημαντικό, απαιτούν αποτελεσματική και περιεκτική δράση.

Πληροφορίες: https://events.economist.com/events-conferences/the-6th-sustainability-summit-for-south-east-europe-and-the-mediterranean/

Λεπτομέρειες

Αρχή:
30/11/2022 @ 8:00 πμ
Τέλος:
01/12/2022 @ 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.
Αγίου Νικολάου 10
Αθήνα, Βουλιαγμένη Ελλάδα
+ Χάρτης Google