Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

GrawMat Innovation Cluster webinar

30/11/2022 @ 3:30 μμ - 5:00 μμ

Η σειρά webinars του GrawMat Innovation Cluster συνεχίζεται με το 3ο webinar, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022, 15:30, το οποίο είναι αφιερωμένο στο επίκαιρο θέμα της μηχανικής μάθησης (machine learning).

Η μηχανική μάθηση αναφέρεται γενικά στο σχεδιασμό και τη μελέτη αλγορίθμων για την εξαγωγή συμπερασμάτων. Οι χρησιμοποιούμενοι αλγόριθμοι έχουν την ιδιότητα να βελτιώνονται σταδιακά μέσω των δεδομένων που εισάγονται σε αυτούς προσομοιώνοντας μια διαδικασία εκμάθησης. Τα τελευταία χρόνια οι μέθοδοι μηχανικής μάθησης έχουν αποκτήσει τεράστιες εφαρμογές σε πολλούς κλάδους της τεχνολογίας αλλά και της οικονομίας, σε συνδυασμό με την αλματώδη αύξηση του όγκου των δεδομένων που είναι διαθέσιμα για ανάλυση και λήψη αποφάσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο o Δρ. Ιωάννης Καπαγερίδης, Αναπλ. Καθηγητής Μεταλλευτικής Πληροφορικής, θα αναλύσει ζητήματα σχετικά με: (α) τις μεθόδους μηχανικής μάθησης, (β) τις εφαρμογές της μηχανικής μάθησης στη μεταλλευτική, (γ) κάποια κοινά αλλά και ειδικά θέματα εφαρμογής μεθόδων μηχανικής μάθησης και (δ) το μέλλον της μηχανικής μάθησης στη μεταλλευτική βιομηχανία.

Εγγραφή: https://event.webinarjam.com/register/253/lx01ns8p

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
30/11/2022
Ώρα:
3:30 μμ - 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

GRawMat Innovation Cluster