Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Διαχείριση Αποθεματικών Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης: Τάσεις και Εξελίξεις»

20/01 @ 8:00 πμ - 21/01 @ 5:00 μμ

Το Institute of Finance and Financial Regulation (IFFR) διοργανώνει –στις 20 και 21 Ιανουαρίου 2021- διαδικτυακό συνέδριο με θέμα: «Διαχείριση Αποθεματικών Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης: Τάσεις και Εξελίξεις».

Το συνέδριο –σύμφωνα με ανακοίνωση- θα εξετάσει σε βάθος τον ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο της διαχείρισης των αποθεματικών των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΤΕΑ), τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Θα παρουσιαστούν αποτελέσματα από τη διεθνή εμπειρία και θα συζητηθούν διεθνείς τάσεις και πρακτικές σε συνδυασμό με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η διαχείριση των κεφαλαίων των ελληνικών ΤΕΑ. Διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες θα μιλήσουν για τους τομείς των επενδυτικών στρατηγικών, της απόδοσης, της διαχείρισης κινδύνων και της ρύθμισης.

Οι τρεις θεματικές ενότητες του συνεδρίου είναι:
20 Ιανουαρίου 2021 |14.00-16.00 GMT: Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης: Η Διεθνής Εμπειρία

  • 21 Ιανουαρίου 2021 | 14.30-16.00 GMT: Επενδυτικές Στρατηγικές για Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης
  • 21 Ιανουαρίου 2021 |16.00-17.00 GMT: Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης: Διδάγματα και Πρακτικές (πάνελ)

Το συνέδριο θα ανοίξει με χαιρετισμό του ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιος για τα θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης, καθ. Πάνος Τσακλόγλου, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και ο Διευθυντής του IFFR και διοργανωτής του συνεδρίου, καθ. Γιώργος Σκιαδόπουλος (Πανεπιστήμιο Πειραιώς και Queen Mary University of London).

Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα. Το συνέδριο απευθύνεται σε θεσμικούς επενδυτές, διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, επόπτες, συνταξιοδοτικά ταμεία και ασφαλισμένους, ασφαλιστικές εταιρείες και ακαδημαϊκούς.

Πληροφορίες: https://iffr.gr/amopf/

Λεπτομέρειες

Αρχή:
20/01 @ 8:00 πμ
Τέλος:
21/01 @ 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Institute of Finance and Financial Regulation (IFFR)