Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

EUandU «Το μέλλον μας ενώνει»

18/01 @ 8:00 πμ - 5:00 μμ

Tη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το ‘EUandU’ που θα επικεντρωθεί σε καινοτόμες ιδέες που ξεκίνησαν από το ερευνητικό εργαστήριο και έγιναν επιτυχίες στην αγορά. Το ‘EUandU’ είναι ένα διαδικτυακό, διαδραστικό, ενημερωτικό, αλλά και ψυχαγωγικό συνέδριο, που διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

«Θέλεις να βάλεις την έρευνα και την τεχνολογία στην καθημερινότητα; Έχεις μια καινοτόμο ιδέα και θέλεις να την κάνεις πράξη; Θέλεις να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση πάνω στην καινοτόμο ιδέα σου; Τότε το ‘EUandU’ είναι για σένα, τονίζεται σε ανακοίνωση.

Μάθε από την εμπειρία νέων ερευνητών και γνώρισε από πρώτο χέρι πώς είναι να εργάζεσαι σε ερευνητικά κέντρα και να δημιουργείς καινούργια πράγματα στους τομείς του μέλλοντος: την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, τη Μετάβαση στην Ψηφιακή Εποχή και την Ιατρική και Βιοϊατρική Έρευνα.

Εκ των ομιλητών είναι και ο Μαργαρίτης Σχοινάς, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής επιτροπής, αρμόδιος για την προώθηση του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής».

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18/01
Ώρα:
8:00 πμ - 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα