Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διαδικτυακή εκδήλωση για την Πολιτική Συνοχής 2021-2027   

15/09 @ 5:00 μμ - 8:00 μμ

Εκδήλωση με θέμα «Πολιτική Συνοχής 2021-2027: Προκλήσεις και προοπτικές για την Ελλάδα της επόμενης μέρας» διοργανώνει η γενική γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στο πλαίσιο του πολιτικού και οικονομικού φόρουμ «Thessaloniki Helexpo Forum 2020». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 17:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» και θα μεταδοθεί διαδικτυακά.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Δημήτρης Σκάλκος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών, Απόστολος Τζιτζικώστας, η ευρωβουλευτής – μέλος του ΕΛΚ/ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Μαρία Σπυράκη, o υπεύθυνος Ανάπτυξης του Ινστιτούτου Εναλλακτικών Πολιτικών «ΕΝΑ» και σύμβουλος του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κορκολής, καθώς και ο καθηγητής Περιφερειακής Οικονομικής Ανάλυσης του Παντείου Πανεπιστήμιου, Γιάννης Ψυχάρης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ζωντανά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του φόρουμ https://thessaloniki-helexpo-forum.gr/

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
15/09
Ώρα:
5:00 μμ - 8:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων