Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πολιτικό-οικονομικό φόρουμ «Thessaloniki Helexpo Forum» 

11/09/2020 - 20/09/2020

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η προετοιμασία του πολιτικού-οικονομικού φόρουμ «Thessaloniki Helexpo Forum», που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 11-20 Σεπτεμβρίου, στη θέση της αναβληθείσας 85ης ΔΕΘ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει περίπου 25 πάνελ, με τη συμμετοχή συνολικά 150- 170 ομιλητών. Στη διάρκεια του φόρουμ, στο οποίο θα συμμετάσχουν μόνο Έλληνες ομιλητές -μεταξύ των οποίων υπουργοί, στελέχη πολιτικών κομμάτων και επιχειρηματίες- θα διοργανωθούν πάνελ σε συνεργασία και με άλλους φορείς, όπως ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (με θέμα την ψηφιακή δικαιοσύνη), το Ελληνογερμανικό και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.

«Για τις ανάγκες της διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί σε τρεις διαφορετικούς χώρους του συνεδριακού κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης», οι αίθουσες θα διαμορφωθούν ώστε να τηρούνται πλήρως τα υγειονομικά πρωτόκολλα (αποστάσεις μεταξύ των καθισμάτων και των ομιλητών, διαρκείς απολυμάνσεις κτλ), ενώ το κάθε πάνελ θα μπορεί να παρακολουθήσει μέγιστος αριθμός 50 ατόμων, αυστηρά με προσκλήσεις, τονίζεται σε ανακοίνωση. Όποιος άλλος ενδιαφέρεται, θα μπορεί να παρακολουθήσει τις εργασίες του φόρουμ μέσω livestreaming».

Παράλληλα, όπως κάθε Σεπτέμβριο, θα πραγματοποιηθούν -με την ευκαιρία του Φόρουμ- οι ομιλίες και οι συνεντεύξεις Τύπου των αρχηγών των πολιτικών θεμάτων, γύρω από τα μείζονα πολιτικά και οικονομικά θέματα της χώρας και της ευρύτερης περιοχής.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
11/09/2020
Τέλος:
20/09/2020
Κατηγορία Εκδήλωση: