Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διεθνή Θερινά Σχολεία «N&N, OE & Nanomedicine» (ISSON22)

02/07 @ 8:00 πμ - 09/07 @ 5:00 μμ

Στη Θεσσαλονίκη 2-9 Ιουλίου θα λάβουν χώρα τα Διεθνή Θερινά Σχολεία πάνω στις Ναναεπιστήμες και Νανοτεχνολογίες, Οργανικά Ηλεκτρονικά και Νανοϊατρική

Τα Θερινά Σχολεία ISSON22 θα δώσουν την ευκαιρία σε νέους ερευνητές και σε αρχάριους επιστήμονες και μηχανικούς να συμμετάσχουν σε μια σειρά διαλέξεων στους αναδυόμενους τομείς των Νανοεπιστημών και των Νανοτεχνολογιών.

Φέτος τα ISSON22 χωρίζονται σε τρία συμπληρωματικά σχολεία που καλύπτουν τους σημαντικούς τομείς στον τομέα N&N: Στο 1ο Σχολείο πάνω στις Ναναεπιστήμες και Νανοτεχνολογίες θα εξεταστούν οι τρέχουσες τάσεις και γνώσεις στους τομείς των ΝΝ γενικά και παράλληλα σε δύο άλλους κύριους τομείς εφαρμογών την Οργανικά Ηλεκτρονικά (2ο σχολείο) και  την Νανοϊατρική (3ο Σχολείο).

Επιπλέον, θα συμπεριληφθούν τεχνικές αιχμής, καθώς και επίδειξη-περιήγηση στις εργαστηριακές εγκαταστάσεις ανάπτυξης και χαρακτηρισμού υλικών νανοκλίμακας. Κορυφαίοι ειδικοί από Πανεπιστήμια, Ερευνητικά Ιδρύματα και Βιομηχανία σε όλο τον κόσμο θα μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους με τη μορφή παρουσιάσεων -διαλέξεων. Γενικά, το πρόγραμμα των ISSON22 θα αποτελείται από ολομέλειες και παράλληλες συνεδρίες προκειμένου οι συμμετέχοντες να καθορίζουν και να παρακολουθούν τις διαλέξεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Πληροφορίες: https://www.nanotexnology.com/index.php/isson

Λεπτομέρειες

Αρχή:
02/07 @ 8:00 πμ
Τέλος:
09/07 @ 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση: