Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Summer Academy 2022 on Climate Crisis

03/07 @ 8:00 πμ - 09/07 @ 5:00 μμ

Θερινή ακαδημαϊκή εκδήλωση με τίτλο «Summer Academy 2022 on Climate Crisis – Social and Economic Impact», διοργανώνει, στις 3 έως 9 Ιουλίου 2022, αίθουσα «Ι. Μανωλεδάκης» του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Τσιμισκή 103,  η  Σχολή Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της  Ελλάδος σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων.

Στόχος αυτής της Ακαδημίας είναι να εξοικειωθούν περισσότερο οι συμμετέχοντες με τις επιπτώσεις της Κλιματικής Κρίσης παρέχοντας επικαιροποιημένη γνώση με παρουσιάσεις και συζητήσεις από ειδικούς των σχετικών πεδίων.

Όσον αφορά το κρίσιμο θέμα της κλιματικής κρίσης, τα θέματα που θα συζητηθούν θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τους κινδύνους και την ασφάλιση της κλιματικής αλλαγής, την ενεργειακή ασφάλεια, την επίλυση διαφορών, καθώς και την περιβαλλοντική διάσταση, τις οικονομικές και γεωπολιτικές επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης.

Η Θερινή Ακαδημία θα διεξαχθεί στα Αγγλικά, από διακεκριμένα μέλη ΔΕΠ και Ακαδημαϊκούς από το Διεθνές Πανεπιστήμιο και άλλα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και από εκπροσώπους του βιομηχανικού κλάδου, ειδικούς σχολιαστές και ειδικούς που εργάζονται στον ενεργειακό τομέα. Το Διεθνές Ελληνικό Πανεπιστήμιο εγκαινιάζει μια Θερινή Ακαδημία που δίνει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σειρά διαλέξεων, από κορυφαίους Καθηγητές που ασχολούνται αυτή τη στιγμή με αυτόν τον ενεργειακό τομέα.

Πληροφορίες: https://www.ihu.gr/ucips/summer-academy-ccsei#home

Λεπτομέρειες

Αρχή:
03/07 @ 8:00 πμ
Τέλος:
09/07 @ 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας

Χώρος Διεξαγωγής

Αίθουσα «Ι. Μανωλεδάκης» του ΔΣΘ
Τσιμισκή 103
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
+ Χάρτης Google