Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΕΕΣΥΠ: Διαδικτυακές εκδηλώσεις “Ξεκλειδώνοντας τις ψηφιακές δυνατότητες”

07/07/2020 @ 5:00 μμ - 7:00 μμ

Συνεχίζονται οι συζητήσεις του κύκλου διαδικτυακών εκδηλώσεων με τον τίτλο «Ξεκλειδώνοντας τις ψηφιακές δυνατότητες» που διοργανώνει το Δίκτυο Καινοτομίας (Innovation Network) της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (Υπερταμείο) σε συνεργασία με το ΜΙΤ Enterprise Forum Greece.

Η επόμενη συζήτηση είναι:

* Τρίτη 7 Ιουλίου, ώρα 17:00. «Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μεγάλοι οργανισμοί κατά τον ψηφιακό μετασχηματισμό διαδικασιών και υπηρεσιών, σχετικά με την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα». Ομιλητές: Χριστίνα Ντόλαν Inside Chains και Κωνσταντίνος Κεσεντές πρόεδρος ΓΑΙΟΣΕ. Συντονίζει ο Αλέξανδρος Πατεράκης, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος ΔΕΗ.

Στελέχη του Υπερταμείου κάνουν λόγο για μεγάλη επιτυχία των συζητήσεων, καθώς σε αυτές συμμετέχουν στελέχη εταιρειών του ευρύτερου δημόσιου τομέα, αλλά και άλλοι ενδιαφερόμενοι για τεχνολογικά θέματα και συναντούν ακαδημαϊκούς, ερευνητές και επιχειρηματίες, ανταλλάσσοντας ιδέες, για καινοτομικά προγράμματα που υλοποιούν ή μπορούν να πραγματοποιήσουν. Επίσης παρουσιάζονται ορθές πρακτικές που εφαρμόζονται σε διάφορες χώρες.

Οι γλώσσες των συζητήσεων είναι ελληνικά και αγγλικά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις παρακολουθήσουν με δωρεάν εγγραφή στη διεύθυνση: https://hcap.labonline.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
07/07/2020
Ώρα:
5:00 μμ - 7:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτές

Δίκτυο Καινοτομίας (Innovation Network)
ΜΙΤ Enterprise Forum Greece