Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Οικονομική Ανάπτυξη στην Δυτική Ελλάδα στη μετά COVID εποχή

08/07/2020 @ 8:00 πμ - 5:00 μμ

Διαδικτυακή συζήτηση διοργανώνουν -την Τετάρτη 8 Ιουλίου στις 19:00- η διαΝΕΟσις, το Επιμελητήριο Αχαΐας, το Επιμελητήριο Ηλείας και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σχετικά με την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και την καλύτερη αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Δυτικής Ελλάδας.

Στη συζήτηση με τίτλο «Οικονομική Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα στη Μετά – COVID Εποχή» θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και του επιστημονικού κόσμου. Η συζήτηση θα αποτελείται από τρεις θεματικές ενότητες: α) Ο τουρισμός και οι εναλλακτικές μορφές του στην περιοχή β) Ο αγροδιατροφικός τομέας και η προοπτική του γ) Η χρηματοδοτική ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και οι δυνατότητες που προσφέρει το ΕΣΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη συζήτηση από τη σελίδα της διαΝΕΟσις στο youtube και στο facebook, από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αχαΐας και από τη σελίδα του Επιμελητηρίου Αχαΐας στο facebook, από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Ηλείας και από τη σελίδα του Επιμελητηρίου Ηλείας στο facebook και από τη σελίδα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο facebook.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
08/07/2020
Ώρα:
8:00 πμ - 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτές

διαΝΕΟσις
Επιμελητήριο Αχαΐας
Επιμελητήριο Ηλείας
Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας