Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Eκπαιδευτικό σεμινάριο ΕΚΤ

18/07 @ 5:00 μμ - 8:00 μμ

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο για επιχειρήσεις – Scale Ups με αντικείμενο τις νομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει μία επιχείρηση σε κρίσιμα ζητήματα (Επενδυτές, Νέες Αγορές, Συμβάσεις) και τον τρόπο που μπορεί να διαχειριστεί τη νομική της υποστήριξη στα ζητήματα αυτά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουλίου 2018 (17.00-20.00), στην Αθήνα, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Αίθουσα Σεμιναρίων, Βασ. Κωνσταντίνου 48) και υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου EEN-Hellas Scale από τους εταίρους του Enterprise Europe Network-Hellas, Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Δίκτυο «ΠΡΑΞΗ» .

Τίτλος του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι «Η πρόκληση της Νομικής Υποστήριξης σε μία επιχείρηση «Scale Up» Eπενδυτές, Nέες Aγορές, Συμβάσεις» και σε αυτό προσκαλούνται επιχειρήσεις-scale ups που θα υποστηριχθούν από το έργο ΕΕΝ-Hellas-Scale.

Βασική εισηγήτρια θα είναι η επικεφαλής της μονάδας καινοτομίας του ΕΚΤ Φαίη Ορφανού, δικηγόρος, ειδικευμένη σύμβουλος σε θέματα διαχείρισης καινοτομίας και μεταφοράς τεχνολογίας. Θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τους εκπροσώπους των παριστάμενων επιχειρήσεων πάνω σε καίρια ερωτήματα στα εξής πεδία: (α) Νέοι Μέτοχοι – Επενδυτές: Διαχείριση της εταιρικής σχέσης, (β) Νέες Αγορές: Διαφορετικά Συστήματα Δικαίου, Ρυθμιστικό Πλαίσιο, Ανταγωνισμός, (γ) Συμβάσεις: Διαχείριση-Παρακολούθηση υποχρεώσεων και δικαιωμάτων κατά την εκτέλεση συμβάσεων. Στόχος είναι να εντοπισθούν τα κρίσιμα ζητήματα και να αναδειχθούν αποτελεσματικοί τρόποι αντιμετώπισής τους σε συνεργασία με τους δικηγόρους της επιχείρησης.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά στη διεύθυνση: http://media.ekt.gr/live

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18/07
Ώρα:
5:00 μμ - 8:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ)

Χώρος Διεξαγωγής

Αμφιθέατρο Λ. Ζέρβας, ΕΙΕ