Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Ψηφιακές Εφοδιαστικές Αλυσίδες»

25/02 @ 4:30 μμ - 7:30 μμ

Ψηφιακό εργαστήριο με θέμα: «Ψηφιακές Εφοδιαστικές Αλυσίδες», διοργανώνει ο ΣΕΒ την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, και ώρα 16.30 μ.μ.
Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, «η 4η βιομηχανική επανάσταση, αλλά και οι προκλήσεις της Covid-19, επιβάλλουν το μετασχηματισμό των παραδοσιακών γραμμικών εφοδιαστικών αλυσίδων σε δυναμικά και ευέλικτα μοντέλα, όπου όλα τα μέρη του δικτύου, επικοινωνούν και ανταλλάσσουν σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες. Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ψηφιακά εφοδιαστικά δίκτυα απολαμβάνουν ήδη οφέλη όπως: 25% μείωση των αποθεμάτων, 25% μείωση του κόστους των outbound logistics, 44% βελτίωση της αποδοτικότητας μεταφορικών μέσων και παγίων.
Ο Άντι Χάνκοκ, Global VP, SAP θα αναλύσει τα οφέλη που προσφέρει η ψηφιοποίηση των διαδικασιών εφοδιασμού, ενώ ο Ρίτσαρντ Μπράντλεϊ, Director, Deloitte Switzerland, θα παρουσιάσει τις σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες στην εφοδιαστική. Στο εργαστήριο επίσης συμμετέχουν εμπειρογνώμονες από την Ολλανδία, τη Φιλανδία και την Ελλάδα για επιτυχημένες εφαρμογές ψηφιοποίησης εφοδιαστικών αλυσίδων σε επιχειρήσεις και εταιρίες 3PL».

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
25/02
Ώρα:
4:30 μμ - 7:30 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

ΣΕΒ