Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

STARTUP3 Innovation Pitch Challenge: Η επιτυχία κρύβεται και στον τρόπο παρουσίασης

25/02 @ 11:00 πμ - 5:00 μμ

Το IT Cluster της Λετονίας και η κοινοπραξία του προγράμματος επιτάχυνσης STARTUP3, στην οποία συμμετέχει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), διοργανώνουν το ψηφιακό Innovation Pitch Challenge, στη Λετονία στις 25 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:00 CET (11:00 ώρα Ελλάδας).
Το STARTUP3 Innovation Pitch Challenge προσκαλεί νεοσύστατες επιχειρήσεις σε μια συνάντηση όπου θα συζητηθούν θέματα αναφορικά με τις βέλτιστες πρακτικές παρουσίασης μιας startup διαδικτυακά. Θα υπάρξουν ομιλίες διακεκριμένων επαγγελματιών από τον επενδυτικό τομέα, με σκοπό να προσφέρουν στους νέους επιχειρηματίες χρήσιμες συμβουλές ώστε να γίνουν καλύτεροι και να κάνουν βήματα προς την επιτυχία.
Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια αναμέτρηση με προεπιλεγμένες νεοφυείς επιχειρήσεις από το πρόγραμμα επιτάχυνσης STARTUP3 και από την περιοχή Βίντζεμε της Λετονίας, οι οποίες θα διαγωνιστούν για τον τίτλο της καλύτερης παρουσίασης.
Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος STARTUP3, της Εβδομάδας Καινοτομίας του Βίντζεμε (Vidzeme Innovation Week) και του θεσμού EU Industry Days 2021.
Η συμμετοχή στο Innovation Pitch Challenge είναι δωρεάν και αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι σήμερα 24 Φεβρουαρίου 2021.
Πληροφορίες: Θανάσης Χαρέμης (acharemis@ekt.gr), https://startup3.eu/wp-content/uploads/2021/02/LITC_Pitch_Challenge_Agenda.pdf.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
25/02
Ώρα:
11:00 πμ - 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτές

IT Cluster Λετονίας
Kοινοπραξία προγράμματος επιτάχυνσης STARTUP3