Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συνέδριο: «Επικοινωνία, πληροφόρηση, ενημέρωση και εκπαίδευση στην ύστερη νεωτερικότητα»

10/07/2020 @ 8:00 πμ - 12/07/2020 @ 5:00 μμ

Το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών  διοργανώνει το 6ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο  με θέμα «Επικοινωνία, πληροφόρηση, ενημέρωση και εκπαίδευση στην ύστερη νεωτερικότητα», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Ιουλίου , στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου, στο Ηράκλειο Κρήτης.

“Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της Κυβέρνησης για την παράταση των μέτρων για την προστασία από τον κοροναϊό (CΟVID-19), ενημερώνουμε τους εισηγητές και τους συνέδρους του συνεδρίου, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να πραγματοποιηθεί το συνέδριο, αναφέρεται σε ανακοίνωση. Με αφορμή το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί, μελετούμε κάθε δυνατό μέτρο για την αντιμετώπιση της κατάστασης και ταυτόχρονα υπολογίζουμε με ευθύνη τις δυσκολίες που υπάρχουν, ειδικά ως προς τις μετακινήσεις από το εξωτερικό, κατά την τρέχουσα περίοδο”.

Και επίσης τονίζεται ότι:

«Οι εισηγητές και εισηγήτριες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο συνέδριο με προφορική εισήγηση μπορούν να την μετατρέψουν, εφόσον επιθυμούν, σε αναρτημένη ψηφιακή ανακοίνωση. Στην περίπτωση αυτή οφείλουν να ενημερώσουν σχετικά, μέχρι τις 20 Μαΐου, και να αποστείλουν την αναρτημένη ψηφιακή ανακοίνωσή τους, μέχρι τις 31 Μαΐου, στη διεύθυνση: christophearvanitis@gmail.com (υπεύθυνος παραλαβής: Χριστόφορος Αρβανίτης). Οι προδιαγραφές των αναρτημένων ψηφιακών ανακοινώσεων έχουν δημοσιευτεί στη διεύθυνση: https://iake.weebly.com/presentation2020.html

Λόγω της μεγάλης αβεβαιότητας που υπάρχει σχετικά με τις μετακινήσεις από και προς το εξωτερικό, ανακοινώνεται ότι στο παρόν συνέδριο δεν είναι εφικτή και επομένως ακυρώνεται η συμμετοχή εισηγητών και συνέδρων από το εξωτερικό.

Σε περίπτωση που η μετακίνηση και η φυσική παρουσία ορισμένων εισηγητών, οι οποίοι προέρχονται από μακρινές αποστάσεις, θα είναι αδύνατη λόγω των υφιστάμενων μέτρων, θα εξαντλήσουν κάθε δυνατότητα των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας για να παρουσιάσουν την εισήγησή τους από απόσταση. Για το ζήτημα αυτό θα υπάρξει νέα ανακοίνωση, μετά την επανεκτίμηση της κατάστασης, περί τα τέλη Μαΐου.

Παρακαλούνται όλοι οι εισηγητές  να υποβάλουν άμεσα το πλήρες κείμενο της εργασίας τους (διεύθυνση υποβολής: https://iake.weebly.com/competition2020.html), προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της αξιολόγησης των εργασιών και της δημοσίευσης των πρακτικών».

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
10/07/2020 @ 8:00 πμ
Τέλος:
12/07/2020 @ 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

Χώρος Διεξαγωγής

Πολιτιστικό συνεδριακό κέντρο Ηρακλείου
Πλαστήρα & Ρωμανού
Ηράκλειο, Ηράκλειο Ελλάδα
+ Χάρτης Google